avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neglijenta stomatologica!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neglijenta stomatologica!

buna ziua,
va rog din suflet sa ma indrumati, tatal meu si a lucrat o proteza dentara anul acesta la un cabinet particular, in urma caruia s a ales cu un diagnostic foarte grav,, Carcinom gingivo alveolar ,, si a suferit o interventie chirurgicala tumoara find gradual IV. Medicul stomatolog a identificat o besicuta pe gingie insa nu l a indrumat sa faca biopsie ci i a dat un antifungic spunandu i ca e candida, si nici macar radiografia dentara care se face de regula nu a zis sa o faca. A finalizat proteza, si a luat banii iar noi am ramas cu necazul care ne a daramat psihic toata familia.
Imi doresc din suflet ca acest medic sa raspunda, sa plateasca neglijenta care a dus la acest dezastru pentru noi, si va rog din suflet sa ne spuneti ce putem face intrucat tata nu a primit nimic cu care am putea dovedi ca lucrarea a fost facut la acel cabinet( bon fiscal,chitanta, etc).
Astept raspuns si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Patrascanlili , utilizator 15:51, 20 Noiembrie 2014
Din ce spuneti dvs, s-ar putea sa fie vorba de un malpraxis si ar trebui sa faceti plingerile ce se impun. Consultati un specialist ptr ca veti avea nevoie.
va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta stomatologica! Patrascanlili Patrascanlili Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in aceasta problema: anul trecut tata si-a facut o lucrare dentara(proteza) iar medicul nu l-a informat si nici indrumat , ... (vezi toată discuția)
Buna seara vreau sa va pun o întrebare sunt persoană cu dizabilități ... Sebastian 72 Sebastian 72 Buna seara vreau sa va pun o întrebare sunt persoană cu dizabilități locomotor am avut probleme cu dantura si am avut de extratras 3 dinti doctorița decla ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)