avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social apartament - CF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social apartament - CF

Pentru a stabili sediul social al unui Srl-d intr-un apartament e nevoie de carte funciara?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 16:44, 20 Noiembrie 2014
Nu este nevoie.
Multumesc.
Este necesara dovada de proprietare si dovada de dreptului de folosinta asupra spatiului ce va avea ca destinatie sediu social. Un extas CF este necesar in functie de cat de certa este dovada de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)
Sediul social firma srl-d jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara Imi doresc ca in perioada urmatoare sa imi deschid o firma srl-d si am o nelamurire: Pot declara sediul social al firmei intr-un spatiu care nu ... (vezi toată discuția)