avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social firma srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social firma srl-d

Buna seara
Imi doresc ca in perioada urmatoare sa imi deschid o firma srl-d si am o nelamurire:
Pot declara sediul social al firmei intr-un spatiu care nu este intabulat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 22:01, 28 Martie 2017
Nu cred că este posibil.
Pentru înmatricularea firmei, aveți nevoie de un document care să confirme dreptul de utilizare a spațiului care servește drept sediu social. Acest lucru se face prin prezentarea unui act de proprietate sau a unui contract de închiriere/ comodat. În oricare din cazuri e necesar și un extras de carte funciară recent.
Nefiind întabulat, nu aveți cum să prezentați extrasul CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social firma vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Ce acte trebuie duse la Registrul Comertului pentru prelungire sediu socia?As dori si un model de cerere sau ce document ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)