avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Construire camera magazin alimentar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Construire camera magazin alimentar

am un teren,vreau sa-mi ridic o camera unde sa deschid un magazin alimentar.pt a ridica aceasta camera ,am nevoie de niste acte sau avize.de unde le pot procura?o poate face si sotul meu ca lucreaza in domeniu?iar pt magazin ce acte am nevoie.multumesc
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 17:33, 20 Noiembrie 2014
Aveti nevoie de autorizatie de constructie. Dupa finalizarea constructiei si receptia lucrarii demarati procedurile pentru infintarea societatii si declararea in spatiul respectiv a sediului social sau a punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Alegere sediu firma cristinamariav cristinamariav Vreau sa imi deschid o firma avand ca activitati consultanta (in oil & gas eu fiind inginer chimist cu specializare in risk management) precum si scoala ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru teren viran lylo lylo Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu ... (vezi toată discuția)