avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire din partea unei firme de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire din partea unei firme de recuperari creante

Buna seara,
Daca se poate sa ma lamureasca cineva ce este acest KRUG,care ma tot sacaie ca am sa le platesc nu stiu ce de la o banca,insa eu nu am incheiat cu ei nici un contract nu stiu cine si daca functioneaza legal in sensul ca RECUPEREAZA ".Am luat in urma cu 10 ani un credit,dar l-am achitat ,insa ei insista ca NU.Am solicitat sa-mi arate documente ORIGINALE de la banca in cauza cum ca nu as-i fii platit integral,insa spun ca eu trebuie sa le dovedesc......CE?Ca ei cer bani,nu eu!!!Este legal?Ce trebuie sa fac sa nu ma mai deranjeze,cred ca este o HARtuire!!
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 09:12, 25 Noiembrie 2014
Este o firma de recuperări creanțe. De obicei, aceasta firma cesionează creditele neplătite, si încearcă recuperarea lor. Daca Dvs Spuneti ca ati achitat creditul luat, este indicat sa va intilniri si sa discutați ptr ca s-ar putea sa fie si o greșeala.
Buna seara,
este indicat sa le faceti in scris o cerere in care sa solicitati pentru ce datorie sunteti sunat, solicitati o copie a contractului de credit, a contractului de cesiune ( or sa va trimita inscrierea la AEGRM), LA FINAL SPECIFICATI CA ATI SOLICITAT ACESTEA FARA SA RECUNOASTETI DATORIA, doriti doar sa vedeti despre ce este vorba.
Daca in termen de 30 zile nu primiti raspuns mergeti cu solicitarea si dovada comunicarii la ANPC si faceti o sesizare. Daca acel debit este prescris sau daca a fost achitat or sa inchida cazul ca sa nu primeasca amenda.
E prescris de mult timp,.... dati-le pace sa vorbeasca avioane. Nu platiti nimic, prin plata oricarei sume recunoasteti datoria si va anulati prescriptia. Ziceti-le de la obraz ce aveti de zis cu cea mai mare nesimtire,... eu doar asa am scapat de firmele de recuperari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriilor costy-bea costy-bea Buna, zilele trecute am primit o instintare de la o firma de recuperari cum ca as avea o datorie de 7 ani, scadenta in 2004, catre Reiffaisen bank despre care ... (vezi toată discuția)
Sa pastrati chitantele cu dovada achitarii creditului bancar CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca exista situatii in care bancile cesioneaza si creante achitate.Exista oameni care sustin ca au achitat creditul bancar si au fost sunati de curand ... (vezi toată discuția)
Datorie ale unei persoane decedate catre firma de recuperari AncaBP AncaBP Buna ziua! In urma cu 1 saptamana am primit notificare de la o firma de recuperari cu privire la o datorie avuta la banca, a tatalui meu decedat in octombrie ... (vezi toată discuția)