avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Renuntare la cetatenia romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Renuntare la cetatenia romana

Actele si cererea de renuntare la cetatenia romana se pot depune numai la Bucuresti? In alte orase din Romania nu exista posibilitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:33, 20 Noiembrie 2014
Cererea de renunţare la cetăţenia română se depune personal sau prin mandatar la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru cetăţenie la sediul Direcţiei de Cetăţenie, în str. Petofi Şandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti sau la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României din ţara în care solicitantul îşi are domiciliul sau reşedinţa.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la cetatenia romana Ginettym Ginettym Locuiesc in Japonia de 13 ani cu viza permanenta si domiciliu stabil aici ... Am fost casatorita 8 ani dintre care din casatoria noastra am rezultat 2 copii ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana jora jora am depus actele in 2002 am aparut in monitorul oficial prima parte ce trebuie de facut mai departe pentru a obtine cetatenia?:(( (vezi toată discuția)
Incalca oare sectia consulara a ambasadei romaniei la chisinau legea? apleshca apleshca Eu fiind cetatean al Republicii Moldova beneficiez de dreptul de redobandire a cetateniei romane (pierduta inainte de 22 decembrie 1989) in temeiul Legii Nr. ... (vezi toată discuția)