avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Materie de facultate, profil uman
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Materie de facultate, profil uman

Buna seara, sunt eleva in clasa a IX-a la profilul stiinte sociale, iar profesoara de biologie (avem o ora pe saptamana) ne da teste extrem de grele, materia fiind si ea foarte grea. Profesoara de chimie a spus ca ceea ce ne preda este materie de facultate. Am nevoie sa ma ajutati indicandu-mi cum sa rezolv problema, la ce documente sa apelez. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MARIAN LEAUA , Avocat 21:40, 20 Noiembrie 2014
la tematica si bibliografia biologiei de clasa IX. Le gasiti pe site-ul www. edu.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Transfer între unități rosalindamariee rosalindamariee Buna ziua! Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare la 1 si declararea repetentiei florianadumitra florianadumitra Buna ziua! Sunt o mama disperata si va rog sa ma ajutati daca se poate. Fiul meu, elev in clasa a IX-a, a avut de nenumarate ori discutii cu profesoara de ... (vezi toată discuția)