avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 1 la mie - consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 1 la mie - consecinte

Buna ziua, in primul rand recunosc ca am facut o greseala si am consumat alcool in sange mi-a iesit 1 la mie. Este prima mea abatere, eu nu consum de obicei alcool chiar mi-am propus sa nu mai consum deloc. Exista vreo sansa sa nu mi se anuleze permisul de conducere?Nu am facut accident.
Cel mai recent răspuns: marius8989 , utilizator 11:05, 21 Noiembrie 2014
In cazul unei solutii de neurmarire si netrimitere in judecata in faza de urmarire penala sau in instanta in cazul achitarii, renuntarii la aplicarea pedepsei sau amanarii aplicarii pedepsei, ramaneti cu permisul.
Multumesc de detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Isoul123 Isoul123 Buna ziua. La inceputul anului am fost la o petrecere unde am fost atacat de mai multe persoane. Am fost batut in acel loca ,apoi am iesit afara si psrsoanele ... (vezi toată discuția)