avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0.43
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0.43

Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o "ieseala" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus masina sa nu o las in parcarea localului iar aproape de casa un echipaj al politiei m-a oprit iar in urma testarii cu alcooltest-ul mi-a iesit 0.43 in aerul expirat. Am fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice iar acum astept raspunsul analizelor. Dupa parerea mea alcool-ul din sange era in ascensiune si este posibil sa imi iasa mai mult de 0.86 limita fiind oricum 0.80... As vrea sa stiu ce mi se poate intampla ce amenda voi primi ce pedeapsa si pe cat imi v-a fi suspendat permisul de conducere ! Va multumesc din suflet
Asteptati sa aflati valoarea valoarea imbibatiei alcoolice din sange, poate scapati cu o solutie de neurmarire si netrimitere in judecata, daca ajungeti la instanta sunt mai multe modalitati de individualizare, in cazul amenzii penale sau suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza, in cazul renuntarii la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, ramaneti cu permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. ... YKZ21 YKZ21 Buna ziua! Am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. Eu fumez cam 0.1 g maxim in fiecare seara pe la ora 23. In rest nu consum deloc in timpul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1 la mie - consecinte marius8989 marius8989 Buna ziua, in primul rand recunosc ca am facut o greseala si am consumat alcool in sange mi-a iesit 1 la mie. Este prima mea abatere, eu nu consum de obicei ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)