avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie act emis de directia taxe si impozite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie act emis de directia taxe si impozite

Am urmatoarea intrebare: in martie 2014 am scos certifical fiscal si avea de plata impozit pe teren si cladire suma de 80 ron. In septembrie am scos alt certficat fiscal si aveam un debit de 280 ron. Nu se poate ca in 5 luni sa se tripleze suma.Drept pt care am cerut explicatii in scris ,solicitind sa imi raspunda cum se s-a ajuns la aceasta suma,deflacat,cu penalizari si majorari datorate.Nu am primit raspuns ,dar abia a trecut o saptamina de la data depunerii.Azi am primit o somatie si titlul executoriu pt suma de 216 ron. Cum pot contesta aceasta? Cum sa platesc daca in decurs de citeva luni imi stabilesc 3 sume diferite?Ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 11:57, 21 Noiembrie 2014
Mergeti la administratia financiara si solicitati fisa contribuabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Dobanda neinstituita calculata de finante carymen carymen buna ziua!in fisa de platitor al uni contribuabil emisa de finante apar si accesorii calculate de finante, respectiv majorari de intarziere , pentru neplata la ... (vezi toată discuția)
Amenda neachitata loredana1973 loredana1973 Am preluat o societate,care are o amenda de 500 ron,data de GARDA FINANCIARA,in 2004.Societatea a avut activitatea intrerupta din 2005 pana acum.Ce se intampla ... (vezi toată discuția)