avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua, am si eu o intrebare...am aproape 6 luni de cand am terminat o scoala de asistente medicale... intrebarea e urmatoare: dupa acest timp in care nu am reusit absolut deloc sa imi gasesc un loc de munca, in absolut nici un domeniu...ma pot duce sa imi depun dosarul de somaj? Toate persoanele pe care le-am intrebat imi zic ca trebuia sa depun in primele 2-3 luni... si sincer nu mi se pare logic. :frantic:
Cel mai recent răspuns: EritroxylonX , utilizator 23:06, 21 Noiembrie 2014
1. Pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj, in calitate de absolvent, trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile calendaristice de la data absolvirii.

2. Nu trebuia sa intrebati multe persoane, puteati sa intrebati aici, pe forum, unde v-ati inregistrat din februarie 2012, sau direct la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul.
Aaaaa am inteles, chestia asta cu 60 de zile e pana la urma valabila pana la urma. Da stiu ca trebuia sa intreb aici...greseala mea:D. Ei asta este mai caut de munca nu e bai. Multumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? dianaenache87 dianaenache87 Daca in iulie anul acesta am terminat facultatea si nu am gasit un loc de munca pot beneficia de somaj? precizez ca nu am depus vrun dosar pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi studii universitare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca absolventii cu studii superioare promotia iulie 2012 care nu urmeaza nicio forma de invatamant si nu si-au gasit un loc ... (vezi toată discuția)