avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA declaratii de inregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA declaratii de inregistrare

Buna ziua
Am infiintat un PFA vineri 14 nov 2014 . Am gasit peste tot ca la inregistrarea la adm fin trebuie depusa decl 220 , dar nu am gasit deloc termenul in care trebuie declarat PFA ul la adm fin de la infiintarea la ONRC.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 17:11, 21 Noiembrie 2014
Buna ziua, declaratia 220 se depune la administratia financiara in termen de 15 zile de la inceperea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati pfa nou infiintat ncris78 ncris78 Am infiintat o PFA in nov.2013, activitate comert cu produse second hand. Imediat dupa infiintare am depus la Finate decl.220 cu venitul estimat pe 2013. In ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la adm. financiara a biroului de mediator Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspus la urmatoarea situatie: trbuie sa declar la Administratia Financiara Biroul de Mediator. am toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)