avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical dupa expirarea contractului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical dupa expirarea contractului de munca

Buna seara,
Am fost diagnosticat cu TBC si in momentul de fata, fiind in concediu medical, imi expira contractul de munca. Daca salariul brut este de 2112 Ron si concediul este de aproximativ 1960 Ron dupa preluarea de catre casa de sanatate a concediului, valoarea lui va fi tot atat sau va fi mai mica, raportat la salariul minim. Se va plati tot cu 100%?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 20:03, 21 Noiembrie 2014
1. In cazul in care concediul medical este in continuarea aceluia de dinainte de incetarea contractului individual de munca (CIM) indemnizatia zilnica pentru concediu medical este aceeasi.

2. - Difera numai indemnizatia lunara in functie de numarul de zile lucratoare din fiecare luna.
- Procentul de indemnizatie este cel trecut de medic pe certificatul medical.
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Concediu medical pentru TBC este platit 100%, pe o perioada de cel putin 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm platit de cas sonkolygabriela sonkolygabriela la o persoana la care i-a incetat contractul de munca si a fost in cm cu codul 14,si cu contributia platita si din urma,si dupa incetarea contractului,in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - calcul andreiszabou andreiszabou As dori si eu sa stiu va rog cum se calculeaza concediul medical . Am salarul pe contractul de munca 1200 Brut , iar concediu medical iau 100 %. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in cazul in care o persoana este diagnosticata cu ... gabrielx gabrielx Buna seara, In cazul in care o persoana este diagnosticata cu cancer si intra in concediu medical cu cat trebuie sa fie platita. Ce cod de diagnostic trebuie ... (vezi toată discuția)