avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 nu stiu in ce cod CAEN ma incadrez
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

nu stiu in ce cod CAEN ma incadrez

as dori sa infiintez un pfa, dar nu ma regasesc in nici un cod CAEN. profilul meu ar fi confectie handmade de articole de pielarie cum ar fi gentile si articole pentru motociclete, cum ar fi seile, aripile, ghidoanele, etc, nu este vorba de restaurare, ce de crearea lor. cine poate oferii ajutor, va rog...
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
keops1925, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:13, 22 Noiembrie 2014
1512 Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament Aceasta clasa include: -fabricarea de articole de voiaj, genti de mana si articole similare din piele, piele compozita sau din orice alt material (materiale plastice, materiale textile, fibre vulcanizate sau carton, unde se utilizeaza aceeasi tehnologie ca si pentru piele) -fabricarea articolelor de harnasament -fabricarea cureluselor de ceas nemetalice (ex. tesatura, piele, plastic) -fabricarea de diverse articole din piele sau piele reconstituita : curele de transmisie, ambalaje etc. -fabricarea sireturilor de pantofi din piele -fabricarea bicelor si cravaselor pentru cai Aceasta clasa exclude: -fabricarea confectiilor din piele, vezi 1411.
multumesc pentru informatie! ramane de vazut unde ma incadrez cu articolele handmade din metal
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
keops1925, utilizator
2599 Fabricarea altor articole din metal n.c.a. Aceasta clasa include: -fabricarea de articole casnice, din metal: -farfurii, farfurioare etc. -oale, ibrice etc. -castroane, platouri -cratite, tigai si alte ustensile neelectrice, pentru utilizare la masa sau in bucatarie -mici dispozitive si accesorii de bucatarie actionate manual -bureti de sarma pentru curatat -fabricarea de componente din zinc pentru cladiri: jgheaburi, scocuri, cazi, chiuvete, bazine de spalator si articole similare -fabricarea de articole din metal pentru birou, cu exceptia mobilierului -fabricarea de seifuri, casete (case de bani), usi blindate etc. -fabricarea de diverse articole din metal: -elice navale si palete pentru acestea -ancore -clopote -dispozitive de asamblare a liniilor de cale ferata -capse, catarame, carlige -scari metalice -indicatoare metalice, inclusiv indicatoare de circulatie rutiera -fabricarea de pungi metalizate -fabricarea de magneti permanenti -fabricarea de termosuri din metal -fabricarea de insemne metalice si insigne din metal -fabricarea de bigudiuri din metal, manere si schelete metalice pentru umbrele, piepteni Aceasta clasa exclude: -fabricarea sabiilor, baionetelor, vezi 2571 -fabricarea carucioarelor pentru cumparaturi, vezi 3099 -fabricarea mobilierului din metal, vezi 3101, 3102, 3109 -fabricarea articolelor sportive, vezi 3230 -fabricarea de jocuri si jucarii, vezi 3240

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen deemer86 deemer86 Buna! Ma intereseaza, daca imi puteti spune, care este (sunt) codul(codurile) caen noi aferente unei firme care desfasoara servicii de publicitate, servicii de ... (vezi toată discuția)
Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Cod caen fabricare ornamente + comert la beneficiari: ornamente Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, As dori sa aflu care sunt codurile CAEN potrivite pentru: - Fabricarea/asamblarea de ornamente/decoratiuni din lemn, ceramica, nuiele etc. - ... (vezi toată discuția)