avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Buna! Ma intereseaza, daca imi puteti spune, care este (sunt) codul(codurile) caen noi aferente unei firme care desfasoara servicii de publicitate, servicii de tiparire(tipar digital) si productie de materiale publicitare(casete luminoase, panouri etc)? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 12:21, 3 Ianuarie 2010
Dati o cautare pe net "CAEN -Revizuit 2" si gasiti acolo ce va intereseaza.
Bafta!
cod CAEN 7440 - Publicitate
Aceasta clasa include:
- activitatea agentiilor de publicitate care se ocupa cu vanzarea sau inchirierea mijloacelor pentru reclama si de planificarea, crearea si amplasarea reclamelor, precum si de alte servicii din domeniul reclamei (distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor, furnizarea de spatii pentru publicitate prin media etc.).
cod CAEN 2222 - Alte activitati de tiparire n.c.a.
Aceasta clasa include:
- tiparirea de reviste si de alte periodice, carti, brosuri, partituri si manuscrise muzicale, harti, atlase, afise, cataloage publicitare, prospecte si alte tiparituri publicitare, timbre postale, timbre fiscale, bilete de banca, cecuri, registre, albume, jurnale de zi, calendare, formulare administrative si alte materiale imprimate comerciale, hartie de scris cu antet personal si alte tiparituri (de ex. etichete de plastic, pungi de plastic si placi de sticla, articole din metal), cu ajutorul presei de tipar inalt, la offset, prin fotogravura, imprimare flexografica, tiparire de pe ecran si cu alte prese de tiparit, masini de multiplicat, imprimante de calculator, masini de tiparit in relief, fotocopiatoare si termocopiatoare.
cod CAEN 2875 - Fabricarea altor articole din metal
Aceasta clasa include:
- fabricarea de articole casnice, din metal:
• sosiere, tigai si alte ustensile neelectrice, pentru utilizare la masa sau in bucatarie;
• vesela metalica;
• accesorii pentru bucatarii (inclusiv articole pentru curatat: razuitoare, bureti de sarma etc.);
- fabricarea de cazi, chiuvete, bazine de spalator si articole similare;
- fabricarea de articole marunte pentru birou (cleme, agrafe etc.);
- fabricarea de seifuri, casete, usi blindate etc.
- fabricarea de spade, sabii, baionete si de teci pentru acestea
- fabricarea de elici navale si palete pentru acestea
- fabricarea de diverse articole din metal:
• casti de protectie, din metal
• capse, catarame, carlige
• panouri indicatoare etc.
cod CAEN 2524 - Fabricarea altor produse din material plastic
Aceasta clasa include:
- fabricarea articolelor de menaj din material plastic (vesela, vase de bucatarie si articole de toaleta);
- fabricarea diverselor articole din plastic:
• casti de protectie din material plastic, piese izolante, parti din material plastic pentru corpuri de iluminat, rechizite scolare sau de birou, articole de imbracaminte, fittinguri pentru mobila, statuete, curele de transmisie si benzi transportoare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru turism mjuovy mjuovy buna ziua, Am si eu o nelamurire, pentru realizarea de brelocuri, magneti, felicitari etc. pentru turism ce cod caen este necesar ? (vezi toată discuția)
Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Cod caen fabricare ornamente + comert la beneficiari: ornamente Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, As dori sa aflu care sunt codurile CAEN potrivite pentru: - Fabricarea/asamblarea de ornamente/decoratiuni din lemn, ceramica, nuiele etc. - ... (vezi toată discuția)