avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sa-mi fac un pfa dar nu am diploma pe domeniul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sa-mi fac un pfa dar nu am diploma pe domeniul respectiv?

ce fac daca vreau sa-mi fac un pfa dar nu am diploma pe domeniul respectiv? este vorba de chestii de hand made in domeniul pielarie si modificare de autovehicule (aripa, ghidon, sa, tevi de esapament, etc)
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:45, 22 Noiembrie 2014
Nu va trebuie diploma in domeniul respectiv, insa ca sa va lamuriti 100% mergeti la Registrul comertului (acolo trebuie sa va faceti PFA-ul) si intrebati un inspector.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 4791, magazin online DreamBig DreamBig Pfa cod caen 4791, magazin online. Salut, vreau să-mi deschid un magazin online pe un pfa ce deja îl am, din câte știu trebuie să adaug codul caen 4791. ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)
Inspector protectia muncii Nicoleta Miu Nicoleta Miu cf noilor reglementari al codului muncii,daca am diploma de inspector protectia muncii, am dreptul de a lucra la mai multe firme, cu 2-3 ore, ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)