avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

am un dosar la judecatorie pentru deschidere succesiune.
am cerut scutire taxa timbre si mi s-a respins desi am facut recurs(am depus toate actele doveditoare ca am venituri mici).nu pot suporta taxa.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:38, 22 Noiembrie 2014
Daca ati formulat cerere de ajutor public judiciar si aceasta v-a fost respinsa, precum si calea de atac, atunci nu mai aveti alta varianta decat aceea achitarii taxei stabilite.

In cazul in care nu timbrati, cererea dvs va fi anulata.
Da, nu aveti ce face.
Nu va veti judeca in aceste conditii...deoarece statul nu va confera acest drept...

Cand nu veti avea deloc venituri si veti dovedi statul va va scuti de taxa.
Incercati sa nu mai lucrati o vreme si asa veti scapa de taxa de timbru.

Aveti dreptul de a redeschide un proces peste 6 luni sa zicem...
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)