buna ziua,
am dat unui prieten imprumut suma de 15000 lei, in martie 2013 .
Singurele documente care le detin sunt ordine de incasare prin care am depus bani in contul personal al prietenului , dar in valoare doar de 2365 lei, si cateva facturi achitate cu cardul peronal in numele firmei lui, in suma de 342 lei .
Respectuos va solicit ajutorul, AM posibilitatea sa-mi recuperez o parte din bani daca nu chiat toti ?
P.S. banii dati imprumut i-a luat credit din banca, mama si tatal meu ,pentru a avea eu avans la credit prima casa #-o . Acum il sun pe prieten si ma tot minte si abureste X-( .
Multumesc anticipat .
Cunoaste cineva, ca si martori, situatia respectiva ca ati imprumutat firma prietenuluisau pritenul respectiv? Aveti vreun e-mail, ceva scris prin care vi s-au solicitat sumele respective de bani de catre prietenul respectiv?
martori ar fi, fostii angajati , care si-au luat bani de salar din aceasta suma . Dar se aproba martori la valoarea sumei la care fac referire, 15 000 ron .
Daca martorii respectivi ar putea da declaratii in sensul ca cunosc situatia dvs. cu imprumutul, cel putin pentru sumele ptr care mai exista si inscrisuri, exista ceva sanse in instanta ptr a se castiga procesul!
Amanet aur
Livingston
Buna ziua !
As vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care imprumuti o suma de bani de la un prieten, lasi ceva amanet( de ex un lantisor de aur ) si te ... (vezi toată discuția)