avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insulta in social-media
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insulta in social-media

Salutare,

Vin cu o problema oarecum hilara, dar care nu stiu cat de serioasa poate deveni.
In contextul alegerilor prezidentiale din acest an, in urma caruia in social-media (facebook, twitter etc) au tinut mortis foarte multi oameni mai mult sau mai putin inteligenti sa-si expuna parerile, la un moment dat, i-am raspuns unei persoane pe facebook sub forma de comentariu la un articol "Esti prost." apoi motivul pentru care am ales acest "apelativ". Evident, persoanei in cauza nu i-a picat bine, si ma trezesc cu un mesaj privat in care ma anunta ca ma va da in judecata pentru postare.

Stiu ca e hilar, dar totusi, ar trebui sa-mi caut un avocat? Aceasta persoana are un caz impotriva mea? Si in cel mai absurd context, mai mult de o amenda nu poate fi vorba presupun. De asemenea, nu ar trebui sa stii adresa cuiva inainte de a face un asemenea demers?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: nomack87 , utilizator 23:23, 23 Noiembrie 2014
Abea acum realizez de ce lucrurile se mișca asa greu la noi... Pai daca fiecare se trezește sa depună o plingere pentru fiecare fleac, normal ca nu mai au timp sa lucreze dosarele in care chiar sunt probleme. Daca lucrurile stau exact asa cum le-ati prezentat, puteti sta linistit. Nu se poate aplica vreo măsura impotriva Dvs doar pentru asta.
Va multumesc mult pentru raspuns. Lucrurile stau exact cum le-am prezentat. Stiu ca e stupid, dar avand in vedere ca in tara noastra se poate intampla orice, am vrut totusi sa fiu sigur.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofiteri de politie cam duri, sa-mi fac griji? hyperion1is hyperion1is Buna ziua, Sper ca asta e categoria corecta. Acum vreo 5 zile am fost sechestrat de 3 persoane atunci cand ii ajutam cu unele probleme pe care le aveau cu ... (vezi toată discuția)
Daca esti atat de al naibii de destept,de ce nu esti bogat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet, fara a fi mentionata sursa/ autorul. Merita citit, poate da de gandit celor care doresc binele pentru tara si pentru poporul sau. Daca ... (vezi toată discuția)
Loviturã de... asociație silviu_n silviu_n În asociația noastră a intervenit următoarea situație, generată de nemulțumirea a 2 membri ai comitetului care au mai atras încă 2 de ... (vezi toată discuția)