avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani de recuperat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani de recuperat

Buna seara..acum un an jumatate am trimis unui producator de filme o suma de bani prin BRD..acea persoana trebuia sa ma puna in contact cu o firma din alta tara pentru a face o serie de analize si sa imi rezerve un bilet de avion..dupa ce a primit banii a inceput sa spuna ca s-a anulat acea plecare si ca asteapta alte persoane cu care sa intre in contact..Atunci eu l-am rugat sa imi returneze banii deoarece mi-am dat seama ca nu voi ajunge nicaieri cu toata treaba asta.si de atunci ii tot zic sa imi returneze banii..si ma tot amana..i-a zis ca o sa-l dau in judecata dar mi-a spus ca nu voi ajunge prea departe cu toata treaba asta..eu am dovada cum ca i-amm trimis banii si o serie lunga de conversatii in care el recunoaste ca nu mi-a returnat nimic.Acum intrebarea mea este..Imi mai pot recupera banii de la el sau pot sa uit de ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:40, 24 Noiembrie 2014
adică nu aveți nimic. BRD nu emite facturi. nu în cazul dumneavoastră. cel mult aveți un extras/chitanță care arată că la data T de ați trimis lui X suma de B. atât. conversații de pe feisbuc? să fim serioși...
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2014
gicu13, utilizator
Initial notificati oficial perrsoana cu obligatia restituirii sumei in valoare X ,reprezentand c/v servicii Y,sub sanctiunea obligarii la plata si de cheltuieli aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cristyan025 cristyan025 Buna seara...Anul trecut am comandat o lucrare de pe internet am virat banii in contul firmei si nu am primit ceea ce am comandat..Am cerut returnarea banilor ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii imprumutati? am imprumutat cuiva 2000ron, ... Andrei027 Andrei027 Cum imi recuperez banii imprumutati? Am imprumutat cuiva 2000RON, am mesajele in care mi-a cerut banii si banii au fost trimisi prin transfer bancar. (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)