avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna seara...Anul trecut am comandat o lucrare de pe internet am virat banii in contul firmei si nu am primit ceea ce am comandat..Am cerut returnarea banilor si ma tot mintit ca in 7 zile o sa primesc insa nimic.Acum am mai luat legatura si cu alte persoane care au patit la fel si as dori sa va intreb ce se poate face in acest caz?Se poate depune o plangere pentru inselaciune?
Mentionez ca detin si inregistrari telefonice,emailuri si o factura fiscala cu suma platita?

As dori sa stiu daca se pot recupera banii intr-un fel si cum ar putea fi oprit acest individ.
Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde ce documente justificative aveti. Daca este vorba de o societate, sunt putine sanse sa va indreptati asupra unei persoane fizice. Puteti solicita pe cale civila returnarea sumelor achitate.
Am o factura care mi sa emis dupa ce am facut plata.Plata a fost facuta catre un PFA in contul lui.Are Nr de inregistrare la Reg Comertului,C.I.F. Detin si toate convorbirile telefonice si pe email,chitanta de depunere a banilor,factura fiscala.
Eu va recomand actiune civila - in vederea recuperarii debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de urmat în cazul unui contract ,care nu a fost respectat? cum îmi recuperez banii plătiți pentru o lucrare pe care nu am mai primit-o, și implicit nici banii pe care i-am dat.. Ela Popa Ela Popa In luna iunie a acestui an, datorită faptului că eram în criză de timp, am comandat pe siteul lucrări de licență.net,o lucrare de licență contra sumei ... (vezi toată discuția)
Mama mea in virsta de 78 de ani este tinta unei individe - care ... VirMAE VirMAE Mama mea in virsta de 78 de ani este tinta unei individe - care o abuza pentru imprumuturi de bani lichizi - Lei si Euro. Actiunea a inceput in Julie 2018 si ... (vezi toată discuția)
Depunere bani in cont - teapa bcristian bcristian Buna seara, Uitandu-ma pe hi5 am descoperit un domn care vindea pantofi si alte articole vestimentare sub pretextul de comanda din alta tara (USA). Am ... (vezi toată discuția)