Buna seara...Anul trecut am comandat o lucrare de pe internet am virat banii in contul firmei si nu am primit ceea ce am comandat..Am cerut returnarea banilor si ma tot mintit ca in 7 zile o sa primesc insa nimic.Acum am mai luat legatura si cu alte persoane care au patit la fel si as dori sa va intreb ce se poate face in acest caz?Se poate depune o plangere pentru inselaciune?
Mentionez ca detin si inregistrari telefonice,emailuri si o factura fiscala cu suma platita?
As dori sa stiu daca se pot recupera banii intr-un fel si cum ar putea fi oprit acest individ.
Va multumesc!
Depinde ce documente justificative aveti. Daca este vorba de o societate, sunt putine sanse sa va indreptati asupra unei persoane fizice. Puteti solicita pe cale civila returnarea sumelor achitate.
Am o factura care mi sa emis dupa ce am facut plata.Plata a fost facuta catre un PFA in contul lui.Are Nr de inregistrare la Reg Comertului,C.I.F. Detin si toate convorbirile telefonice si pe email,chitanta de depunere a banilor,factura fiscala.