avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legalitatea unei semnaturi
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legalitatea unei semnaturi

Sotia a tinut si tine locul directoarei unei scoli afleta in concediu medical in baza unei Decizii prin care I s-au alocat prerogativele si atributele functiei de director.IN aceasta perioada ea a semnat cu numele ei acolo unde trebuia sa semneze directorul(prof.......... semnatura).Inursma cu o zi a venit cineva de la primarie si I-a zis ca trebuie sa semneze cu Nume director concediu medical /semnatura sotiei.; desi la banca I s-a cerut specimenul ei de semnatura.Care este varianta corecta si daca eate doar o greseala s-au este ilegal.?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 07:44, 24 Noiembrie 2014
varianya corectă e să pună sub numele directoarei (dacă apare pe hârtii) sau sub funcție ptr. (pentru) și numele ei și semnătura. dacă nu apre nici funcția, atunci pune ptr. Director

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite imputernicire semnatura cristinacarina cristinacarina Buna seara! Am niste nelamuriri in ce priveste intinderea dreptului de semnatura in locul sefului(director) de institutie publica!?Acesta fiind in concediu ... (vezi toată discuția)
Sunt profesor primar și director adjunct la o școală gimnazială.În ... szitanci szitanci Sunt profesor primar și director adjunct la o școală gimnazială.În perioada 1-8 octombrie am fost bolnavă.Când m-am îmbolnăvit, nu am cerut concediu ... (vezi toată discuția)
Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)