avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... limite imputernicire semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

limite imputernicire semnatura

Buna seara!
Am niste nelamuriri in ce priveste intinderea dreptului de semnatura in locul sefului(director) de institutie publica!?Acesta fiind in concediu medical, m-a delegat pentru a exercita semnatura pe actele de administrare inclusiv semnatura in banca pentru operatiuni obisnuite (ex.salarii).Ce nu stiu este daca pot semna si pe actele apartinand resurselor umane,in aceasta perioada avand loc concursuri care nu se pot amana (decizii, contract de munca,fisa postului,etc)???Daca nu exista limitare legala in aceasta privinta, cum e corect sa-mi pun semnatura:semnand cu apostroful pentru...si semnatura mea sau scriu cuvantele ,,pentru director” si numele meu citet dupa care semnez???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 16 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In decizia de delegare nu sunt mentionate atributiile exacte ale dvs ?
Daca va delegat directorul,inseamna ca aveti acest drept de semnatura.
Numai daca exista precizari exacte in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura pentru... deliachiuzbaian deliachiuzbaian Pentru semnarea actelor in cadrul firmei in care sunt angajata, s-a dat o decizie interna de catre Conducere prin care mi se da dreptul de semnatura pe acte in ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura a deciziei de concediere CORTEX CORTEX Buna ziua. Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra referitor la urmatorul aspect. Am fost concediat de la firma unde am lucrat. In decizia de concediere ... (vezi toată discuția)
Prima zi de infatisare MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Ce anume se considera prima zi de infatisare dupa care angajatorul nu mai poate depune nici o dovada, nici un inscris in plus fata de ce se afla ... (vezi toată discuția)