avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere CMI conf art 61 (a)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere CMI conf art 61 (a)

societate pe actiuni - decizia de desfacere a CMI este semnata de dir resurse umane in locul presedintelui. Conform ROI exista un comitet ptr avizare.Are sau nu are dreptul de semnatura finala dir resurse umane?
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 13:34, 10 Martie 2010
Daca dir.resurse umane face parte din comitet sau e delegat pt a semna in lipsa director general,da,are toate drepturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura a deciziei de concediere CORTEX CORTEX Buna ziua. Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra referitor la urmatorul aspect. Am fost concediat de la firma unde am lucrat. In decizia de concediere ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a semna contract, decizii etc. in locul dir. gen. curteanu curteanu Buna ziua In ce conditii pot semna urmatoarele acte in locul dir. general? (firma este SA , postul meu este director resurse umane.) Actele in ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii administrator brendissima brendissima Intr-o societate cu 2 asociati persoane juridice, in care administrator este o pers fizica, se pot delega atributiile adm catre directori si cum? Tb facuta AGA ... (vezi toată discuția)