avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

Buna ziua,

Am rugămintea de a ma ajuta cu o informație. Sunt mama unei fetite din 28.07.2014.
Din 1.07. am intrat in concediu de maternitate -126 zile pana in 3.11. Din 4.11. sunt in concediu de risc maternal pt alăptat-120 zile pana in 4.03.2015.
Întrebarea mea este dacă tatăl poate intra in CIC de la 1.01.2014.
Se poate suprapune pt 2 luni concediul meu de risc maternal cu,CIC al tatălui pana fetița împlinește doi ani?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: liv19cris , utilizator 15:13, 24 Noiembrie 2014
1. Tatal copilului poate beneficia de CCC incepand cu ziua urmatoare aceleia in care ati terminat concediul de maternitate sau oricand pana implineste copilul 2 ani.

2. CCC luat de tatal copilului se poate suprapune cu concediul de risc maternal luat de mama copilului.
Multumesc mult. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului si risc maternal de alaptare gygabi2001 gygabi2001 Buna ziua. Dupa cele 126 zile de concediu pre si postnatal as lua cele 120 pentru risc maternal de alaptare, fiind medic si nu exista spatiu separat pentru ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Dupa concediul de maternitate, pot sa iau concediu de risc maternal si apoi concediu ccc? adela05 adela05 Buna ziua, Am nascut pe 1 martie. De pe 14 februarie pana pe 14 iunie sunt in concediul dematernitate de 126 zile. Dupa ce se termina acesta, pot sa intru ... (vezi toată discuția)