avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme in urma schimbului imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme in urma schimbului imobiliar

Buna ziua,

Am schimbat un imobil, am toate actele, CF pe numele meu.
Dupa ce ne-am mutat la noua casa am auzit ca un vecin a dat in judecata pe celalalt vecin pentru ca o parte din terenul primului este folosit de catre al doilea. Nu de mult insa am primit si eu o citatie in calitate de parat. Am inteles vecinul meu care la randul sau a fost dat in judecata (cazul amintit mai sus) m-a dat in judecata pe mine sa ma mut si eu mai incolo. Se zice ca sunt niste probleme la CF si vreo 4 familii din strada de fapt folosim terenul vecinului urmator.
Ce sa fac acum? Eu nu am stiut in momentul schimbului de aceasta problema. Problema cea mai mare e ca casa mea e pe acel teren revendicat de vecin. Avocatul vecinului a venit la mine si m-a amenintat ca oricum voi pierde procesul si atunci vor veni cu buldozerul sa-mi darame casa.
Ce sa fac? Ajutati-ma. Bani nu prea am pentru avocati.

Alte discuții în legătură

Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Gard vecini teocris72 teocris72 buna ziua,am si eu o intrebare .Am cumparat o casa anul trecut in octombrie ,casa nou construita ,inceputa constructia din 2011.sunt 5 case la fel ,construite ... (vezi toată discuția)
Rectificare schita cadastrala ContSters325113 ContSters325113 Supun atentie forumistilor urmatoarea speta: Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)