avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie cu mentiunea \\" personal la interogatoriu\\"?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie cu mentiunea " personal la interogatoriu"?

Ce inseamna interogatoriu intr-o actiune civila? Am primit o citatie intr-o actiune civila de "Partaj judiciar" la care am fost citat pentru prima oara in calitate de parat.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:29, 24 Noiembrie 2014
interogatoriu inseamna intreabari puse de partea adversa sau din oficiu de instanta la care trebuie sa raspundeti personal....de aceea sunteti citat cu mentiunea personal la interogator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie cu mentiunea personal la interogatoriu alexandra.a1404 alexandra.a1404 In cazul unui proces de insolventa, citatia cu mentiunea personal la interogatoriu, obliga pe un fost administrator la prezenta obligatorie? Multumesc. (vezi toată discuția)
O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)