Am un baietel de 7 ani care are diagnosticul tetrapareza spastica si epilepsie simptomatica ,motiv petru care anul acesta am infintat un ong. Statutul ong este ajutarea copiilor cu dizabilitati ,integrarea acestora in societate etc. Sediul ong este in apartamentul parintilor mei motiv petru care am incheiat un cotract de comodat. Anul acesta am strans cateva formulare 230 cu acel 2% si mi-au intrat niste bani in cont. Ce pot sa cumpar cu acesti bani? Am inteles ca pot sa platesc un procent din facturile la utilita dar nu stiu cat. Unde pot gasi si eu o lista cu ce pot sa cumpar cu acei bani,,,,,,,,,,,,,:produse alimentare, haine pentru copii,medicamet, pempars ,autovehicul pentru a putea merge cu copilul prin tara pentru a face recuperare etc. VA MULTUMESC MULT SI VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE!
Din cate stiu eu, puteti cheltui banii pentru orice activitate necesara realizarii obiectului de activitate al ong-ului. Incercati sa va gasiti un contabil care a mai lucrat cu astfel de organizatii si asociatii (cate camere foloseste ong-ul - faceti raportul si scadeti cheltuielile aferente, ce consumabile sunt necesare, in ce mod ii ajuta pe beneficiari - exemplu consultatie de specialitate - atunci decontati factura consultatiei beneficiarului - copilul ajutat etc.)
Contabilitate ong
mihadari
Am un ong ptr copii cu dizabilitati. Pe langa baietelul meu mai am inscris un baietel.
1) ptr a putea deconta banii stransi din formulare ce putem deconta in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong
alinS77
Buna ziua
Contabilul Asociatiei(care va efectua si depune Bilantul) trebuie sa fie obligatoriu membru CECAR?? Ong-ul este unul mic, avand 3 membri si fara ... (vezi toată discuția)