Schimbarea domiciliului fiscal se face cu ajutorul formularul 050 - Cerere de inregistrare a domicilului fiscal acontribuabilului
Cererea se depune in cazul in care domiciliul fiscal este diferit de domiciliul sau sediul social, ori in cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior, la domiciliului fiscal al contribuabilului
Pentru persoanele fizice cererea de inregistrare a domiciliului fiscal va fi insotita de urmatoarele documente:
- copie de pe actul care face dovada titlului in temeiul caruia, potrivit legii, persoana detine spatiul destinat domiciliului fiscal (calitatea de proprietar, chirias, uzufructuar si altele asemenea);
- copie de pe actul de identitate in care a fost inscrisa, potrivit legii speciale, mentiunea de stabilire a domiciliului si a resedintei la care se solicita inregistrarea domiciliului fiscal
In cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior, formularul 050 se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla noul domiciliu fiscal.
Pe baza cererii de inregistrare a domiciliului fiscal organul fiscal competent elibereaza certificatul de inregistrare fiscala in termen de 15 zile de la data depunerii cererii.
Mutatre sediu fiscal
samir123
salut; am un s.r.l care a schimbat sediul social din sector 1 la sector 5 ,,am stiintat registrul comertul si am pus cererea la administratie sector 5 pentru ... (vezi toată discuția)