avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cat concediu fara plata pot sa imi iau intr-un an si in ce conditii.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: silvia77 , utilizator 15:17, 24 Noiembrie 2014
1. Durata si conditiile de acordare a concediului fara plata (CFP) sunt prevazute in Contractul colectiv de munca (CCM) aplicabil unitatii in care lucrati sau in Regulamentul intern al acesteia.

2. Daca nu exista asemenea prevederi CFP se negociaza cu angajatorul.

Puteti sa va luati si tot anul concediu fara plata , daca asa ceva este mentionat in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca glicozilata glicozilata Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
La ce perioadă de concediu fără plată pe an am dreptul ? viktorV viktorV 1. În calitate de angajat cu c.i.m. pe durată nedeterminată, (la privat), la ce perioadă de concediu fără plată, pe an - am dreptul ? 2. Ce temei de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata corelat la concediu de odihna anamariagroza anamariagroza buna ziua! am 2 intrebari: 1. in conditiile in care un angajat solicita concediu fara plata pe o perioada de 60 zile, i se reduce numarul de zile de concediu ... (vezi toată discuția)