avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare proces

Buna ziua,
Acum patru ani,am deschis proces pentru obtinerea unei diplome la Bucuresti,proces care nu sa mai terminat nici in momentul de fata.Fiind nevoita sa duc la serviciu diploma,am deschis proces in orasul meu ,unde am castigat si am si ridicat diploma.Va rog frumos,ce mi se poate intampla,daca nu am facut retragerea din primul proces,s-au daca nu se castiga .Nu vreau sa mai am tangenta cu acest domn avocat.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:22, 25 Noiembrie 2014
Puteti trimite o cerere prin care aratati ca acest dosar a ramas fara obiect, avind in vedere ca a fost solutionat un alt dosar cu acelasi obiect, invocind autoritatea de lucru judecat. Cel mult va poate obliga la cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie,daca pot sa ma retrag dintr-un proces unde suntem 208 ... (vezi toată discuția)
Litispendenta sarm07opr sarm07opr Va rog sa-mi dati un raspuns pentru problema mea. Sunt intr-un proces pentru obtinere act administrativ la Curtea de Apel. Am castigat pe fond si procesul ... (vezi toată discuția)
Va rog.. se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte ... Adela vadana Adela vadana Va rog.. Se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte și accea înțelegere parțială santem chemați în instanta desi acel act a fost menționat ... (vezi toată discuția)