Va salut!Undeva intr-o comuna din judetul Neamt este un primar care face diverse nedreptati.La baza,este tractorist si are 8 clase terminate si vine dintr-o familie modesta.Inainte de primul mandat avea un singur teren in comuna.Acum a ajuns sa detina mai multe terenuri in mod ilegal.Cunosc pe X care se tot roaga de primar sa ii dea actele pe un teren care il mostenise X.Primarul i-a zis :,,nu vei avea niciodata terenul ala.Daca vrei iti dau alt teren in alta zona".Primarul a pus stapanire pe acel teren deoarece este la sosea iar in spatele terenului care ar trebui sa il stapaneasca X,se afla o proprietate a primarului care nu are legatura la strada.Din alte surse am mai aflat ca a mai facut si alte nedreptati tot de acest gen,cu alti oameni.Unii dintre noi nici nu mai sunt in viata.Unde as putea sa il reclam pentru faptul ca a luat pe nedrept terenurile mai multor persoane?La DNA?as vrea sa fac o reclamatie anonima.Nu as vrea sa afle cine a facut reclamatia.Suntem in aceeasi comuna si nu vreau sa faca rau familiei noastre.Astept un raspuns.Va multumesc anticipat!Stima!
Atributi de control
beghean
Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)