avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie israelian cu romanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie israelian cu romanca

se poate casatori un cetatean isralian cu o romanca daca el are interdictie de a intra in romania? poate ea sa mearga in israel? sau sa faca el o cerere la ambasada sa poata sa se casatoreasca aici?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:16, 25 Noiembrie 2014
Dvs puteti merge acolo, dar cu mare atentie si cu riscul de a nu va lasa sa intrati, dar el nu poate daca are interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Divort in romania - cetatean turc nyusziful nyusziful Buna ziua, am urmatoarea intrebare: un cetatean turc, care a fost casatorit o data cu un cetatean roman - casatorita incheiata in Turcia si transcrisa in ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)