avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drepturile consumatorului in comertul on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drepturile consumatorului in comertul on-line

buna seara.mama mea a comandat de black fr.,de pe un site,2 sticlute de parfum care s-a dorit original.spun astfel deoarece dupa numai o zi de utilizare nu se mai simte aproape nimic din mirosul initial al parfumului.banuiala ca s-a folosit ingenioasa metoda a extragerii parfumului original cu seringa si apoi inlocuirea lui cu altceva s-a adeverit.mama doreste sa isi recupereze banii.cum trebuie procedat pas cu pas?se poate returna numai sticluta sigilata,conform art.16 lit.e:" furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator",din OUG 34/2014?sau mama se poate folosi de art.13,pentru ca nu din vina ei se returneaza produsele(produsul)?mentionez ca nu a fost facuta nicio informare, din partea profesionistului, privind dreptul de retragere.coletul a fost primit duminica 22 nov..deci ele 14 zile prevazute decurg de atunci ?multumesc.

Alte discuții în legătură

Drept retur 14 zile lorandreea lorandreea Buna ziua, se poate sa ma ajutati cu o informatie de specialitate in situatia urmatoare? Am cumparat o saltea de pe un site, pe care am desigilat-o cand am ... (vezi toată discuția)
Returnare produse achizitionate online MonicaA MonicaA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: Am achitionat online o tigara electronica hibrid(este un dispozitiv electronic care ... (vezi toată discuția)
Retur parfum achizitionat online hinodenis hinodenis Buna seara, Imi puteti spune, va rog, daca in cazul parfumurilor achizitionate online politica de retur implica anumite conditii speciale? Pe site-ul de ... (vezi toată discuția)