avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda RAR

Am primit amenda in urma unor verificari RAR circuland cu un auto taxi cu diverse defectiuni , acesta fiind proprietatea angajatorului . De ce sunt eu vinovat pentru starea tehnica a autovehiculului ?
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
sorinmihut, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:47, 25 Noiembrie 2014
Ptr ca Dvs sunteti utilizator si angajat si aveti obligatia sa verificați toate actele mașinii cind va urcați in ea. Mai mult decit atit, nu firma merge cu masina, ci Dvs. Dvs. Puteti refuza sa va urcați in masina daca nu este totul in regula. Stiu ca practica este alta, dar asa este legea, si amenda vine pe persoana fizica.
S-a incheiat PV pe numele dvs deoarece dvs erati ,la momentul controlului utilizatorul taxiului
Dvs aveti dreptul sa solicitati angajatorului fie sa intretina tehnic autovehiculele,fie sa nu mai acceptati preluarea de auto cu defectiuni,sau conditionat de clauzele contractuale puteti solicita angajatorului recuperarea sumelor alocate pentru remedierea si reparatiile la taxi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii! dragos_te28 dragos_te28 lucrez la o firma de distributie in functia de ag vinzari! masina cu care imi desfasor activitatea,nu functioneaza in parametrii tehnici corespunzatori,adica ... (vezi toată discuția)
Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare timoftel timoftel Buna seara Va rog sa ma ajutati intr-o problema Acum trei saptamani am fost oprit de politie care era insotita de reprezentantii RAR-ului si mi-a ridicat ... (vezi toată discuția)