avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... revizie instalatie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

revizie instalatie gaze

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc de locuinte si am montata coloana separata de gaze si centrala termica individuala. Revizia instalatiei individuale a fost facuta in 2013 si este valabila inca 8 ani. Acum urmeaza sa fie efectuata revizia 10 ani, la coloana veche de gaze a blocului. Sunt obligat sa accept aceasta revizie, coloana blocului trecand si prin apartamentul meu?
Cel mai recent răspuns: robertnelu , utilizator 17:11, 25 Noiembrie 2014
Da ,sunteti obligata deoarece instalatia respectiva constituie parte comuna,pentru a carei intretinere si reparatie se repartizeaza tuturor proprietarilor-indiferent daca se folosec sau nu de aceasta
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie gaze orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o problema pe care nu o pot gestiona ,in cadrul asociatiei de proprietari s au montat la 25 de apartamente din 50 contor de gaze individual ... (vezi toată discuția)
Plata reparatie teava comuna apa rece stef55 stef55 Buna ziua, Locuies la bloc si avem contorizare individuala apa rece si calda (de la subsol fiecare apartament are separat trasa conducta (pexal)de apa calda ... (vezi toată discuția)
Coloana de gaze veche - parte comuna pentru toata lumea sau doar pentru cei care o folosesc yoko49 yoko49 In blocul in care locuiesc sunt 144 apartamente iar 118 dintre acestea au contuare pentru gaze (contract cu distrigaz ) . Din cele 26 de apartamente ramase 7 ... (vezi toată discuția)