avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura platita de asigurator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura platita de asigurator

Buna ziua,

in cazul in care primesc o factura pentru reparatii service achitata de asigurator , apare datele firmei noastre pe factura... cum se inregistreaza in contabilitate, daca se inregistreaza...

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Plata francisa casco lorip lorip Buna ziua, Am si eu o intrebare. Administratorul firmei a avut un accident cu masina. A fost cu ea in service, i-a reparat-o. Problema este urmatoarea. ... (vezi toată discuția)
Reintregire suma asigurata liliana_grebanus liliana_grebanus La una din masinile firmei asigurata full casco, am avut un dosar de dauna, iar dupa reparatie ni s-a spus ca avem de platit o anumita suma ce reprezinta ... (vezi toată discuția)
Inregistare factura reparatie pe casco ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra a efectuat o reparatie la o masina pe asigurare casco. Dupa aprox.2 luni primesc prin posta o factura emisa de firma de reparatii ... (vezi toată discuția)