avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Executare silită

munca in folosul comunitatii

buna ziua va rog sa-mi spuneti in ce situatii se poate ajunge la munca in folosul comunitatii?De ex.fiind intr-o executare silita(credit bancar) si neavand nici un imobil proprietate,venit se pot indrepta catre instanta?Se poate ajunge la dosar penal?Sau doar amenzile de circulatie sunt pretabile la asa ceva?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 14:03, 26 Noiembrie 2014
Pentru datorii catre banci, o persoana insolvabila nu poate fi condamnata la munca in folosul comunitatii.Se vor urmari toate bunurile debitorului, venituri, salarii, depozite, bunuri mobile si imobile.
Amenzile judiciare,impozitele neplatite acestea ajung in instanta sau doar amenzile de circulatie?Nu-mi este in clar prin ce anume se poate ajunge la munca in folosul comunitatii si aceasta presupune oarecum un cazier judiciar?multumesc frumos.
Stati linistit, nu veti pati asa ceva ... munca in folsul comunitatii ... au furat altii de-au rupt si nu au patit asa ceva ...
Decat sa puteti 100 de intrebari - nu mai bine relatati putin cazul/speta dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu platesti amenzile contraventionale? xuser xuser Ce se intampla daca cineva refuza sa plateasca amenzile contraventionale date de catre politie. Am inteles ca cele de circulatie au alt regim ca cele date pt. ... (vezi toată discuția)
Acte pt casa petrusa petrusa Buna ziua ,ma numesc Petrusa , si am o problema ,sotul meu are ff multe amenzi de circulatie....noi am ridicat o casa(nu am autorizatie de constructie):( ... (vezi toată discuția)
Orele de munca in folosul comunitatii apar in cazierul judiciar? christiant christiant buna seara, as vrea sa stiu daca orele de munca in folosul comunitatii apar in cazierul judiciar? intreb deoarece am avut niste amenzi de circulatie si ... (vezi toată discuția)