buna ziua va rog sa-mi spuneti in ce situatii se poate ajunge la munca in folosul comunitatii?De ex.fiind intr-o executare silita(credit bancar) si neavand nici un imobil proprietate,venit se pot indrepta catre instanta?Se poate ajunge la dosar penal?Sau doar amenzile de circulatie sunt pretabile la asa ceva?Multumesc anticipat
Pentru datorii catre banci, o persoana insolvabila nu poate fi condamnata la munca in folosul comunitatii.Se vor urmari toate bunurile debitorului, venituri, salarii, depozite, bunuri mobile si imobile.
Amenzile judiciare,impozitele neplatite acestea ajung in instanta sau doar amenzile de circulatie?Nu-mi este in clar prin ce anume se poate ajunge la munca in folosul comunitatii si aceasta presupune oarecum un cazier judiciar?multumesc frumos.
Stati linistit, nu veti pati asa ceva ... munca in folsul comunitatii ... au furat altii de-au rupt si nu au patit asa ceva ...
Decat sa puteti 100 de intrebari - nu mai bine relatati putin cazul/speta dvs ?
Acte pt casa
petrusa
Buna ziua ,ma numesc Petrusa , si am o problema ,sotul meu are ff multe amenzi de circulatie....noi am ridicat o casa(nu am autorizatie de constructie):( ... (vezi toată discuția)