avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Orele de munca in folosul comunitatii apar in cazierul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Orele de munca in folosul comunitatii apar in cazierul judiciar?

buna seara, as vrea sa stiu daca orele de munca in folosul comunitatii apar in cazierul judiciar? intreb deoarece am avut niste amenzi de circulatie si judecatorul a dispus inlocuirea amenzilor cu munca in folosul comunitatii. multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
christiant, utilizator
Cel mai recent răspuns: christiant , utilizator 21:49, 17 Martie 2017
Nu apar în cazier.
Nu este vorba de o pedeapsa penala.
multumesc mult pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de expirare a cazierului judiciar - amenda penala Matache Dan Matache Dan Buna ziua. Am o amenda penala care imi apare in cazierul judiciar si as vrea sa aflu pana cand o sa-mi mai apara in cazier. Am fost condamnat la 700 ron amenda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . ... roland1918 roland1918 Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . Mai pot platii amenda pana la primul termen ? Ce risuri am ? In citatie am trecut art. ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - schimbare condamnare liviu9a liviu9a se poate comuta pedeapsa cu amenda sau control judiciar la o sentinta in executare? (vezi toată discuția)