avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar de invaliditate gr. III inregistrat la AJOFM ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar de invaliditate gr. III inregistrat la AJOFM in cautarea unui loc de munca

Sunt pensionar gr III de invaliditate.As dori sa stiu :
-daca pot sa ma inregistrez la somaj cu dosar pentru persoana aflata in cautarea unui loc de munca ( part-time) ?
-daca pot participa la cursuri de formare profesionala organizate de diverse ONG-uri prin programul POSDRU, care subventioneaza cursantul cu o bursa de participare (mentionez ca am pensia de 540 ron)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:52, 26 Noiembrie 2014
1. Daca sunteti pensionar (indiferent de ce fel de pensie aveti) nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

2. - Dar va puteti inregistra la Agentia de Somaj deoarece aveti dreptul sa lucrati cu cel mult 4 ore pe zi.
- De asemenea puteti sa urmati si cursuri de formare profesionala organizate de Agentia de Somaj.
- Amanunte primiti de la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul unui ong se poate infiinta un centru de formare profesionala? care sunt pasii de urmat? popflorincozmin popflorincozmin In cadrul unui ONG dorim sa infiintam un centru de formare profesionala. In prezent suntem furnizori de formare profesionala, organizam cursuri in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cursuri gratuite pentru pensionari incadrati in gr. 3 de invaliditate finantate de ue balerina balerina O pensionara cu gr 3, cu drept de munca part time, cautatoare de loc de munca, poate face cursuri gratuite finantate de Fondurile europene? Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de cursurile gratuite, daca nu iau somaj? alina2385 alina2385 Buna ziua. Am o rugaminte la dumeanvoastra si sper sa ma puteti ajuta Sunt absolventa de studii superioare (master) la stat 2010. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)