avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deducere cheltuieli fiscale persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deducere cheltuieli fiscale persoana fizica

Am contract de agent cu retinere la sursa 10% impozit, contractul prevede cheltuieli deductibile, insa agentul fiscal nu mi le-a luat in calcul. Ce pot face? Multumesc anticipat!:frantic:
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 15:32, 27 Noiembrie 2014
Pct. 64.1 din Norme aplicare ale art.52 cod Fiscal: "64^1. Contribuabilii care realizează venituri din activităţi independente pentru care venitul net anual este stabilit în sistem real şi pentru care plătitorii de venituri au obligaţia reţinerii la sursă a impozitului reprezentând plăţi anticipate în conformitate cu art. 52 din Codul fiscal determină venitul net anual pe baza contabilităţii în partidă simplă. Fac excepţie de la determinarea venitului net anual pe baza contabilităţii în partidă simplă contribuabilii care realizează venituri prevăzute la art. 52 alin. (1) lit. a) - c) din Codul fiscal care au optat pentru impunerea veniturilor potrivit prevederilor art. 52^1 din Codul fiscal."
Contestatie in Contencios Administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit din activitati cu regim de retinere la sursa pfa IOANA LUCA IOANA LUCA Buna seara, PFA Cum ar trebui sa procedez daca venitul brut este impozitat la sursa cu 10%? De exemplu am emis o factura in valoare de 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi broscatani broscatani buna seara, lucrez la taxi ca si PFA si as vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pe venit?si cum se plateste:lunar, semestrial etc? (vezi toată discuția)
Infintare birou mediere-pfa florenta_22 florenta_22 Buna zua, Vreau sa-mi deschid un birou de mediere,am urmat cursurile,nu voi mai avea CIM,deci PFA-ul va fi singura sursa de venit. 1. Ce cheltuieli se trec ... (vezi toată discuția)