avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare Diploma studii Utcb
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare Diploma studii Utcb

Buna Ziua, exista posibilitatea de a afla daca o diploma de studii eliberata de Iniversitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este originala? Am seria si numarul acesteia. Mentionez ca sunt reprezentat HR la o firma de contructii.

Alte discuții în legătură

Verificare diploma licenta GabriellaS GabriellaS Buna Seara, exista posibilitatea de a afla daca o diploma de studii eliberata de Iniversitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este originala? Am seria si ... (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Functie Vioreld Vioreld Buna ziua. O persoana care are diploma de inginer (nu contructii) si un curs de tehnician contructii poate fi angajata ca inginer constructii sau doar tehnici ... (vezi toată discuția)