avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Verificare Diploma licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Verificare Diploma licenta

Buna Seara,
exista posibilitatea de a afla daca o diploma de studii eliberata de Iniversitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este originala? Am seria si numarul acesteia. Mentionez ca sunt reprezentat HR la o firma de contructii.

Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 07:27, 28 Noiembrie 2014
La eliberarea unei diplome (de bacalaureat, de licenta, etc), ramane ,,cotorul".
Daca puteti dovedi ca aveti un interes legitim, va adresati secretariatului universitatii/facultatii si curiozitatea va va fi satisfacuta.
P.S. Daca ati fi spus ca lucrati la personal, sau ca sa fiu ,,modern", la resurse umane, vi se parea nepotrivit :-/
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare diploma studii utcb GabriellaS GabriellaS Buna Ziua, exista posibilitatea de a afla daca o diploma de studii eliberata de Iniversitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este originala? Am seria si ... (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)