avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sindicatul este si actionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sindicatul este si actionar

este legal ca sindicatul sa fie si actionar ?
am fost transferat la o noua companie(prin transfer de intreprindere) acum infiintata iar sindicatul detine(printr-o firma la care este unic actionar) 4% din noua companie

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 28 Noiembrie 2014
Da, este legal ca un sindicat sa fie actionar la o societate.
si asta nu genereaza un conflict de interese?
NU cred ca se poate vorbi despre un conflict de interes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare firma adinic adinic Buna ziua. Am urmatoarea intrebare. As dori sa stiu daca este posibil in cadrul unei firma cand un actionar are un numar mare de actiuni(peste 80%) acesta sa ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant alina_cecar alina_cecar Sunt expert contabil activ si actionar majoritar la o microintreprindere al carei cod CAEN nu are legatura cu activitatea de expertiza contabila. As putea ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul de participare la procedura de achizitie Alex133 Alex133 Buna ziua, Avem in lucru o speta mai complicata: Grupul de firme Alfa include firma mama \"B\" si firmele fiice C, D, E, si F. Toate de la B la F sunt ... (vezi toată discuția)