avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am un contract de comodat pe casa socriilor mei care sunt proprietarii printr-un act de vanzare cumparare ei mai detin o proprietate in care locuiesc,in casa pe care am contractu de comodat de aproximativ 15 ani eu cu sotul meu platim impozitul si toate datoriile de stat chitantele fiind emise pe numele sotului nu al socriilor putem deveni noi proprietari pe aceasta casa?s-au prin ce modalitate putem deveni proprietari?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 00:21, 27 Noiembrie 2014
Daca socrii dvs., v-o vinde sau doneaza deb=veniti siguri proprietari
Uzucapiunea iese din discutie. Deci prin donatie sau vanzare-cumparare. Sau le puteti solicita sa v-o lase prin testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate vinde un parinte unuia dintre frati fara ca ceilalti sa se supere? bulgaras10 bulgaras10 Buna ziua! Socrul meu, f.batran si vaduv(are succesiunea facuta),are mult pamant,dar doreste sa lase (cu contract de vanzare-cumparare),unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin vanzare-cumparare vs. donatie fara drept de uzufruct infoadrian infoadrian Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru varianta optima in care sa preiau dreptul de proprietate al unui apartament. Socrii mei vor trece pe numele nostru ... (vezi toată discuția)
Bună seara , rog să mă ajutați , acum mulți ani socrul meu ... Alyy20002 Alyy20002 Bună seara , rog să mă ajutați , acum mulți ani socrul meu ia donat fratelui său jumate din casă și din curtea de la țară , in actele de propietar ... (vezi toată discuția)