Puteti formula o contestatie la executare daca aveti temei juridic in acest sens. Daca nu, asigurati-va ca locuinta se vinde pe un pret corect care sa indestuleze banca sa nu va treziti si cu poprire pe venituri pe diferenta. Pana pe 1 martie nu va pot evacua din casa.
ca sa pot face contestatie la executare pot folosi ca temei juridic lipsa raspunsului din partea bancii la angajamentele mele de plata? Evaluarea casei este mai mica fata de pretul casei, pot sa contest printr-o evaluare facuta de mine? Am nevoie de avocat in acest caz? Mai am timp?
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Daca platesti rate 10 ani sa spunem, dupa care banca te executa silit si iti vinde apartamentul chiar la pretul la care l-ai cumparat (caz ideal), atunci se considera datoria achitata si iti returneaza suma platita in cei 10 ani (fara dobanda bancii presupun) sau banca va cere si contravalorea dobanzii pentru intreaga perioada a creditului (sa spunem 30 de ani) si iti va pune poprire pe salariu?
Executare silita
Kim22
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri.
- am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)