avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare casa de catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare casa de catre banca

Ce sa fac, banca nu mi-a raspuns la nici un angajament de plata scris, iar executorul mi-a scos casa la licitatie? Nu cred ca este corect...
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 11:27, 28 Noiembrie 2014
Puteti formula o contestatie la executare daca aveti temei juridic in acest sens. Daca nu, asigurati-va ca locuinta se vinde pe un pret corect care sa indestuleze banca sa nu va treziti si cu poprire pe venituri pe diferenta. Pana pe 1 martie nu va pot evacua din casa.
ca sa pot face contestatie la executare pot folosi ca temei juridic lipsa raspunsului din partea bancii la angajamentele mele de plata? Evaluarea casei este mai mica fata de pretul casei, pot sa contest printr-o evaluare facuta de mine? Am nevoie de avocat in acest caz? Mai am timp?
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Daca platesti rate 10 ani sa spunem, dupa care banca te executa silit si iti vinde apartamentul chiar la pretul la care l-ai cumparat (caz ideal), atunci se considera datoria achitata si iti returneaza suma platita in cei 10 ani (fara dobanda bancii presupun) sau banca va cere si contravalorea dobanzii pentru intreaga perioada a creditului (sa spunem 30 de ani) si iti va pune poprire pe salariu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. - am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)