avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana fizica poate emite chitanta/bon ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana fizica poate emite chitanta/bon ?

Buna ziua
Detin o casa proprietate personala pe care o inchiriez in regim hotelier si functionez in baza ordonantei de urgenta 125/2011 legea 571/2003 care iti permite sa inchiriezi in mod legal platind un impozit anual calculat de anaf Intrebarea era daca putem emite un bon/chitanta orice ca si persoana fizica ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:18, 26 Noiembrie 2014
Daca statul va da chitante puteti emite.
Contractul cu firma poate constitui dovada platii.
Sa intrebe contabilul firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost chemat telefonic la anaf pentru că cei de la antifraudă m-au găsit pe olx cu ofertă de cazare. ce pot face în această situație? free_your_mind free_your_mind Bună seara, Am şi eu o problemă şi v-aş ruga frumos să mă ajutaţi. De câteva zile mă tot suna cineva să ceară cazare, eu având anunţ pe OLX ... (vezi toată discuția)
Inchiriere casa in regim hotelier veres_cristian_sm@yahoo.co.uk veres_cristian_sm@yahoo.co.uk Daca eu ca si persoana fizica(nu PFA) inchiriez o casa in regim hotelier si optez pentru impozitarea in sistem real(contabilitate in partida simpla), in ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)