avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... MASINA VANDUTA DAR NU O POT RADIA DE PE NUMELE MEU
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

MASINA VANDUTA DAR NU O POT RADIA DE PE NUMELE MEU

BUNA ZIUA,

BUNA ZIUA,

NUMELE MEU ESTE MIS ROXANA. VA CONTACTEZ IN LEGATURA CU MASINA PARINTILOR MEI . AU AVUT O DACIE DIN 92 PE CARE AU VANDUT-O IN 2004 UNEI PERSOANE, IAR ACEEA PERSOANA A REVANDUT-O ALTCUIVA CHIAR DACA A FOST PE TATA CU CONTRACTUL. .VEHICULUL INCA E INREGISTRAT PE TATA SI NOI AVEM DOAR O COPIE DUPA CARTEA MARE A MASINII. SPECIFIC CA AM PLATIT IMPOZITUL LA PRIMARIE IN TOTI ACESTI ANI CHIAR DACA NU A MAI FOST A NOASTRA ,IAR MOTIVUL PENTRU CARE AM FACUT-O A FOST CA AM FOST PLECATI IN STRAINATATE SI AM ZIS CA REZOLVAM PROBLEMA CAND REVENIM DE TOT ACASA.
CE SFAT IMI PUTETI DA SA FACEM PENTRU A O RADIA.
AM GASIT IN SISTEMUL CEDAM CA MASINA NU MAI ARE ASIGURARE DIN 16 FEBRUARIE 2008.

VA MULTUMESC ANTICIPAT !
ROXANA MIS
0756540088
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:45, 27 Noiembrie 2014
Ati instrainat bunul mobil cu contract de vanzare cumparare autentificat sau prin unitate specializata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina Gherman00 Gherman00 Buna ziua am si eu o intreabare Am vandut o masina dar contractu de vanzare cumparare nu a fost facut in fata unui notar si nici pe foaie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)
Radiere auto lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu o intrebare:Am vandut o dacie acum 10 ani.Anul acesta cand am fost sa plateasc impozitul pe masina actuala a aparut si masina pe care am ... (vezi toată discuția)