avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna ziua,am si eu o intrebare:Am vandut o dacie acum 10 ani.Anul acesta cand am fost sa plateasc impozitul pe masina actuala a aparut si masina pe care am vanduto si impozitul pe intreaga perioada de cand a vanduto si pana acum(asta in cazul in care pana acum la finante figuram doar cu o masina).Masina vanduta nu a fost radiata deoarece nu am reusit sa dau de omul respectiv.Se poate radia masina fara sa mai plateasc impozitul pe ea?mai ales daca am contractul de vanzare-cumparare care poate dovedii ca masina a fost vanduta acum 10 ani,si mai am si cartea masinii.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:28, 31 Martie 2014
Radierea auto este conditionata de achitarea debitelor aferente
Termenul legal de finalizare procedura tranzactionare/instrainare bun mobil este de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Radiere masina. pavelsorescu pavelsorescu Buna ziua. Am vandut o masia acum 4ani prin contract de vanzare cumparare pe care cumparatorul nu a binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui,i-am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Impozit auto diana22 diana22 in cazul in care am vandut un autoturism prin inscris sub semnatura privata , am dat cumparatorului toate actele masinii inclusiv cartea de identitate insa nu ... (vezi toată discuția)