Buna ziua.
Am vandut o masia acum 4ani prin contract de vanzare cumparare pe care cumparatorul nu a binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui,i-am scris si pe talon instrainat catre la data de.....Am contractul,copie de CI,copie Talon si Carte amasini.
Masina s-a vandut de mai multe ori.si nu o mai pot radia,venindu-mi mai multe amenzi de circulatie si roviniete.
Va rog ajutati-ma in acest sens.Ce pot face?
Va multumesc anticipat.
Vanzatorul detine obligatia sa finalizeze procedura de radiere in termen de 30 de zile de la intocmirea documentului de tranzactionare bun mobil
Puteti radia auto de pe rolul dv fiscal,in baza documentelor pe care le detineti-inclusiv prin radiere pe propria raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a debitelor in evidenta
Impotriva PV ,in termen legal de la comunicare ,aveati dreptul sa promovati plangere contraventionala la judecatoria teritoriala
Radiere auto
rogilg_c4
Buna,
Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)